EN BG
Matrix Tower front view from street with surrounding buildings

Развълнувани сме да обявим серия от вълнуващи нови инвестиции в оживената европейска столица София. Надграждайки нашата инвестиция в Perform Business Center през 2019 г., те са част от нашия инвестиционен план от 100 милиона евро, който цели да придобие и развие престижни хотелиерски и клас А офис сгради в България през следващите години.

Новите имоти са свързани с експанзията ни в три стратегически локации в града: модерния и централен квартал Оборище, бързо развиващата се бизнес зона по околовръстния път на града и новоразработения София Тех Парк.

Антония Йорданова, Country Manager, Everty Bulgariaсподели гордостта си от новите придобивки:

“Everty се ангажира с придобиването, разработването и управлението на ексклузивно портфолио от проекти в областта на недвижимите имоти и хотелиерство. През юни 2020 г. обявихме плановете си да инвестираме 100 милиона евро в придобиването и развитието на проекти в България през следващите няколко години и се гордеем, че включихме Оборище 63, Matrix Tower и Prizma Offices в нашето инвестиционно портфолио..”

Oborishte 63

Разположен на едноименната улица в този очарователен зелен квартал, Оборище 63 е новото име на бившия Sofia Residence Hotel. В момента хотелът се реновира, за да достигне най-високите стандарти за лукс, като същевременно запази уютното си и историческо усещане.

Този 4-звезден хотел предлага 9 стаи за гости с разнообразни предложения, включително очарователни балкони с изглед към градината. Хотелът предлага и изключителен ресторант, където гостите могат да се насладят на оживената атмосфера на квартала, а стаята за терапия и сауната осигуряват перфектния начин за релакс в края на деня.

Оборище 63 е точното място за тези, които искат да разгледат популярните паркове, които се намират в непосредствена близост, като Докторската градина, парка Заимов, Княжевската градина и Борисовата градина. Локацията е удобна и ако планирате да разгледате основните забележителности на София, които отразяват богатата история на града.

Оборище 63 е чаровен и спокоен, съчетаващ усещането за стара София и елегантността на частен дом.

Matrix Tower

Тази офис сграда от клас А с площ от 4000 кв.м., разположена на входа на Резиденшъл Парк София, е идеално позиционирана за лесен достъп до градски транспорт, бизнес центрове, както и зони за отдих. Близостта до околовръстния път на града прави Matrix Tower лесно достъпна за всички, коите се придвижват с кола или с обществен транспорт.

В момента сградата помещава наематели като немската EOS Group, магазини за търговия на дребно и фармацевтична компания. Matrix Tower разполага с 24-часова охрана, ресторант на място и охраняем паркинг за наематели и гости.

Също така, сградата предлага гледка към близката планина Витоша и се намира в близост до няколко отлични места за почивка след дълъг работен ден, включително популярният парк Камбаните и Панчаревското езеро.

Prizma Offices

Prizma Offices предлага 8000 кв.м първокласни офис площи в близост до бързоразвиващия се район на София Тех Парк. Този иновативен център предлага офиси на компании, които се интересуват от достъп до таланти, събития и всички други удобства, които районът предоставя.

Локацията на булевард Цариградско шосе прави офисите лесно достъпни. Сградата се намира на минути от летището или центъра на града. Състои се от 7 етажа от 950 кв.м всеки, което позволява максимална гъвкавост на нейните наематели, които се интересуват от възможността да разширят своя отпечатък, когато е необходимо.

Интелигентни инвестиции за светло бъдеще

Развълнувани сме да бъдем част от бързото развитие на София и да помогнем за изграждането на бъдещето на този оживен и древен град, като създаваме пространства, където хората могат да почиват, работят и преуспяват.Каним ви да разгледате нашите новопридобити имоти, които предлагат както място за релакс, така и офис пространства, където да развивате бизнес.